Хм, просто страхотен тест! Веднага зарежда с позитивно и чудесно

...
 
Хм, просто страхотен тест! Веднага зарежда с позитивно и чудесно
Коментари Харесай

Изберете златна рибка и разберете ще се сбъдне ли желанието ви

 

Хм, просто страховит тест! Веднага зарежда с положително и отлично въодушевление!

Всички желаеме желанията ни да се сбъдват. Може би това е една от съставките на щастието. Дори желанието да е малко, непретенциозно, простичко, само че неговото реализиране носи огромно наслаждение.

Представете си, че стоите на брега на вълшебно езеро. Езерото е цялостно със златни рибки. Всички са доста положителни и са подготвени да изпълнят вашите молби, само че единствено в случай че не навредят на никого.

Пожелайте си съкровено предпочитание и незабавно уловете своята рибка. Коя от тях е вашата?

Рибка номер 1

Златната рибка изслуша деликатно желанието ви и се замисли. Самата тя е най-малката от всички рибки и няма толкоз доста сили. Но поради прекрасен човек като вас е подготвена да опита. Вашата молба ще бъде изпълнена по непредвиден метод в най-скоро време. Така че очаквайте! Скоро ще стане!

Рибка номер 2

Рибката изслуша вашето предпочитание, изхихика се в отговор и размаха опашка. Вашето предпочитание ще се извърши, само че знайте, че за това е нужно време. Ако желаете желанието ви да се извърши о-бързо, ще би трябвало да положите старания. В последна сметка рибките  също не са всемогъщи.:))

Рибка номер 3

Тази рибка въобще не е елементарна. Въпреки своята елементарност, в нея се таи велика мощ. Да, вашето предпочитание ще се извърши в най-близко време. Освен това, очаквайте в скоро време огромна наслада в дома ви.

Рибка номер 4

Тази рибка приветливо ви помаха с перки. Тя желае да ви подсети, че към този момент имате доста, само че не цените. Рибката ще извърши желанието ви, само че единствено отчасти. Част от работата ще се наложи да свършите сами. Но не се разстройвайте, всичко ще мине без спънки. Златната рибка дава обещание премия за труда ви.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР